Αρχική Σελίδα

Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd

Εταιρικό Προφίλ

 

Από την καθιέρωσή του το 1999, Guangzhou Zhuoyuan έχει χτίσει επιτυχώς τάση, Xindy και Linkyou 3 τη γνωστή εμπορικών σημάτων, οι οποίες απολαμβάνουν τη μεγάλη φήμη σε όλο τον κόσμο. Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν τον εξοπλισμό κινηματογράφων 5D/7D/9D, κάθε προσομοιωτής καθισμάτων 9d vr, προσομοιωτής πτήσης, προσομοιωτής αγωνιστικών αυτοκινήτων F1, προσομοιωτής αυτοκινήτων 360 βαθμού…
Με βάση την κύρια πείρα του στη δυναμική τεχνολογία πλατφορμών και προσομοίωσης, Zhuoyuan άλλη μια φορά καινοτομεί στη βιομηχανία εικονικής πραγματικότητας με τους έδαφος-σπάζοντας προσομοιωτές 9DVR, vr treadmill, δομένος vr προσομοιωτής και στάση επάνω στον προσομοιωτή πτήσης vr…

Κίνα Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Το ΓΡΑΦΕΙΟ μας

Κίνα Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Το ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ μας

 

Αυτό που είναι περισσότερος, Zhuoyuan είναι κύριο ενός αποκλειστικού, επαγγελματικού πληρώματος ταινιών για να αναπτύξει τις νέες ταινίες 9D VR για τα συνεχή οφέλη των πελατών μας. Επομένως, η αναπροσαρμογή ταινιών μας είναι εγγυημένη και αξιόπιστη, εξασφαλίζοντας εύκαμπτες και προσαρμοσμένες ταινίες καλά - που παραλαμβάνονται από τους πελάτες μας.
Κάθε ταινία VR που γίνεται από Zhuoyuan έχει το αποκλειστικό δικαίωμα αντιγράφων. Εάν οποιαδήποτε άλλαδήποτε εμπορικά σήματα χρησιμοποιήσουν το μας οι ταινίες άδικα χωρίς γραπτή άδειά μας, θα υπερασπίσουμε τα δικαιώματά μας με τα νομικά μέτρα, ελεύθερα οι πελάτες μας από τις ανησυχίες της παραβίασης του κόπιραϊτ

 

Το τμήμα μας ταινιών και τηλεόρασης

 

Κίνα Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

Τέσσερα πλεονεκτήματα Zhuoyuan

 

Πλούσια βιομηχανική εμπειρία


Με την εμπειρία 16-έτους στη βιομηχανία εικονικής πραγματικότητας, Zhuoyuan είναι κορυφαίοι σχεδιαστής και κατασκευαστής για να διευθύνει την πιό μακροχρόνια επιχείρηση σε αυτήν την αγορά. Έχει μια ομάδα των επαγγελματικών και πεπειραμένων μηχανικών για να θέσει τα στερεά θεμέλια για την καινοτομία τεχνολογίας της επιχείρησης και την αξιόπιστη ποιότητα.

 

Ισχυρή ικανότητα Ε&Α


Από την ανάπτυξη τρισδιάστατου στα προϊόντα 9D, μαθαίνουμε από την εμπειρία 16-έτους μας ότι η τεχνολογία είναι η αρχική παραγωγικότητα. Η έναρξη του προσομοιωτή 9DVR μας είναι μια σημαντική προσπάθεια να επιτευχθεί το διεθνές επίπεδο στη βιομηχανία εικονικής πραγματικότητας. Η επιτυχία 9DVR έχει ταξινομήσει την Κίνα σε μια κυριάρχη θέση στην παραγωγή των συσκευών καταναλωτικής εικονικής πραγματικότητας. Θα δημιουργήσει επίσης ένα νέο επιχειρησιακό πρότυπο στη βιομηχανία.

 

Διαφοροποιημένη γραμμή παραγωγής

 

Το Zhuoyuan είχε μια διαφοροποιημένη γραμμή παραγωγής. Ο πρώτος είναι εξοπλισμός κινηματογράφων 5D/7D που απολαμβάνει την καλή φήμη στη βιομηχανία. Ο δεύτερος είναι προηγμένοι προσομοιωτές, όπως ο προσομοιωτής αυτοκινήτων 360°, ο προσομοιωτής πτήσης, ο προσομοιωτής αγωνιστικών αυτοκινήτων F1, κ.λπ. Το νέο προϊόν, προσομοιωτής 9DVR, όχι μόνο θα ενισχύσει την ικανότητα της επιχείρησής μας, αλλά και θα παράσχει περισσότερες επιλογές για τους πελάτες μας.

 

Περιεκτικές υπηρεσίες


Το Zhuoyuan παρέχει τις περιεκτικές μιας στάσης υπηρεσίες και τη λύση προσαρμόζοντας στην ανάγκη των πελατών, συμπεριλαμβανομένης της θέσης καταστημάτων, το σχέδιο διακοσμήσεων, την κατάρτιση εγκαταστάσεων & λειτουργίας, τον προγραμματισμό μάρκετινγκ, την επισκευή και τη συντήρηση εξοπλισμού, την αναπροσαρμογή κινηματογράφων, τη βελτίωση συστημάτων, κ.λπ.

Κίνα Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

η επιχείρησή μας
  • Ιστορία
  • Υπηρεσία
  • Η ομάδα μας

Το Guangzhou zhuoyuan καθιερώνεται το 1999, με 150-250 προσωπικό. Οι κύριες επιχειρήσεις μας είναι κινηματογράφος 9D VR, προσομοιωτής εικονικής πραγματικότητας, εξοπλισμός κινηματογράφων 7D και προσομοιωτής κ.λπ. κινηματογράφων 5d. Όλα τα προϊόντα μέσω μιας σφαιρικής πώλησης δικτύων μάρκετινγκ, όχι μόνο ικανοποιούν τη ζήτηση εγχώριας αγοράς, αλλά και έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από πενήντα χώρες.
Το εργοστάσιό μας έχει περάσει το ISO 9001, CE, επίσης με περισσότερα από 10 είδη διπλώματος ευρεσιτεχνίας. Έχουμε το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης. Θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να παρέχουμε υψηλό - η ποιότητα και με υψηλό κέρδος επενδύει το πρόγραμμα για τους πελάτες.

Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd
Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd
Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd
Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Zhuoyuan

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 14000000-18000000

Ιδρύθηκε Έτος : 1999

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Zhuoyuan Virtual Reality Tech Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Προσομοιωτής παιχνιδιών VR

κινηματογράφος προσομοιωτών παιχνιδιών VR 1.0kw 9D με 4 παιχνίδια λίγη επένδυση εύχρηστη

5000 * 4000 * κινηματογραφική αίθουσα 3600mm 9d, κινηματογράφος Xtreme 9d με την πλατφόρμα κινήσεων

Προσομοιωτής οθόνη 2090mm μήκος 2060mm παιχνιδιών VR πτήσης 360 βαθμού 42 ίντσας πλάτος

9D προσομοιωτής VR

Ασφαλής προσομοιωτής φωτογραφικών διαφανειών 9D VR ζωνών με τα γυαλιά E3/3 Pico/DPVR καμία πολυθρόνα

Το νόμισμα ενεργοποίησε τον προσομοιωτή 9D VR με 22/42 ίντσα σχετικά με DOF οθόνης τη δυναμική πλατφόρμα

Προσομοιωτής υψηλής επίδοσης 9D VR για τον έλεγχο ταχύτητας κεντρικών πελατών παιχνιδιών

VR προσομοιωτής κινήσεων

Ρεαλιστικός προσομοιωτής αγώνα υψηλής ταχύτητας, τηλεοπτικός προσομοιωτής κασκών Vr παιχνιδιών

5 υψηλή επίδοση προσομοιωτών κινήσεων παιχνιδιών VR για το λούνα παρκ 1 καθίσματα

Ο σε απευθείας σύνδεση VR προσομοιωτής κινήσεων Multiplayer πηγαίνει γρηγορότερα με τις διάφορες σκηνές παιχνιδιών

Αίτηση κράτησης
Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Προσομοιωτής παιχνιδιών VR προμηθευτής. © 2019 - 2021 gamevrsimulator.com. All Rights Reserved.